21.42

Hemma från jobbet nu och inser hur foort tiden går. Snart min födelsedag, kylan är här och Panther växer snabbare än snabbast. Nu ska jag fortsätta kolla på serier och mysa ner mig under täcket. Puss.
 

Monday.

 
 
 

Mama

 
Bjuder på en bild från senaste Mama, där jag var med och visade upp en del väskor, skor och huvudbonader! Var jätteroligt, såna söta barn som var med också!! Nu ska jag gosa med min fina katt som fått namnet Pantern och min fina kille. Ha en fantastisk kväll. Puss.

♥♥♥♥♥

 
Men snacka om vilket charmtroll som flyttat in!

Släpps då.

 
 
Sitter och väntar som ett barn på julafton efter nya uppdateringen iOS 7. Snart, så snart.
 
Har varit hos kiropraktorn idag, som precis som jag misstänkte, sa att en nerv är i kläm (haft problem med det till o från senaste åren). Skönt att äntligen få bukt på problemet. Började även på mitt nya jobb idag där jag tror jag kommer stortrivas, känns som att allting rullar på och går i rätt riktning, fantastisk känsla!

Music

Klicka mellan pilarna så > HÄR < kommer ni till min nya träningslista!

Applause

 
Har äntligen - efter många om och men - tagit tag i träningen. Känns fantastiskt. Eftersom jag försöker trigga mig mer till att träna och se resultat, fokar jag mycket mer på vad jag äter, när jag äter och inte hoppa över måltider. 
Eftersom jag sällan äter kött nu för tiden, har jag skaffat proteinpulver så jag får i en bättre mängd protein!
 
Var hos läkaren härom veckan och fick utskrivet medicin mot migrän också. Haft ett par rätt täta migränanfall senaste månaderna, så jag hoppas verkligen att en bättre kost, träning och mer rutiner gör susen. Tär så otroligt på ens energi och kraft att vara liggandes i migrän 2-3 dagar varje/varannan vecka.. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss.

Sunday.

Sista dagen i Skellefteå imorgon. Har haft det fantastiskt med familjen och vännerna. Avslutar min tripp hit med att vara med mina söta systersöner imorgon. Innan jag släcker lampan väntar ett avsnitt Suits. Natti.
 
 
RSS 2.0