Äntligen med familjen igen!

Guided by a beating heart

 
 
Efter en dag på jobbet åkte jag och mötte upp Ebba & Johan, drog en spontanare och färgade håret. Känns fantastisk att äntligen fräschat upp det lite! Bjöds även på mat av min älskade kock och jag längtar så tills vi flyttar ihop hihi!
Har så otroligt mycket som jag ser fram emot de kommande dagarna, och nu tar jag och kryper under täcket och drömmer mig några dagar framåt. Känns för bra för att vara sant att jag om bara några dagar är med min älskade familj i Norrland igen! 
 

We make the rules as we go

 
Har haft en helt faaantastisk dag, humöret har verkligen varit på topp! Det bästa av allt är att den snart blir ännu bättre! Och inte för att nämna de närmsta dagarna när jag får underbara besök av tre av mina bästa vänner!! Ska bli så himla kul, har bland annat inte träffat två av dom på över ett halvår. Tiden går så otroligt fort nu för tiden, se till att njuta och ta till vara på tiden ni har med era nära o kära ♥
 

Where we belong

 
 
Ah, ibland önskar man bara att tiden stod still och man fick ha det så alltid alltid. Nu tar jag däremot min systers råd och drar ut på en löprunda, börjar kännas rätt välbehövligt att komma igång med träningen på riktigt nu, dags att bli fit!!

You make it feel like home

Bokade min hemresa till Skellefteå över sommaren idag, känns fantastisk att det bara är två veckor kvar innan jag åter igen får träffa alla fantastiska människor igen. Först trodde jag aldrig att jag skulle riktigt sakna Skellefteå. Men ju mer jag börjar tänka på alla småsaker, som att dra igång youtubeklipp på tåg med systersönerna, lägga sig i hängmattan i stugan och höra havsvågorna, träffa tjejerna och göra sommarens alla bravader, gör att jag förstår hur mycket som jag faktiskt saknar Skellefteås gator och allt som fylls upp på dem. Oj så skönt det ska bli att komma hem. 2 weeks to go ♥
 

Tattoo

 
RSS 2.0