120930

15.41

'

Iväg mot jobb snart då! Senare ikväll umgås jag med mamma och pappa. Hoppas ni haft en bra helg!

 

Ps. Till er som undrade vart jag flyttar, är det en kortare period till Norge! Även om det är en kortare period, känns det väldigt välbehövligt för mig att få komma bort ett tag. Stället vi flyttar till heter Stranda.

I believe in a thing called love

Känns så sjukt på många sätt. Har så mycket spännande framför mig nu när jag snart fyller år men framförallt en flytt. Trodde faktiskt inte det skulle bli så pass tidigt men känns riktigt bra ändå. 
Nu måste jag börja göra mig redo för jobbet, men först - städa!
 
Ha en fin fredag ♥

Tisdag

Ser hockeyn på allstar med kusinerna och syskonen, första matchen jag ser iår och klart de leder!!

17.30

Har just börjat läsa boken nedan, sjukt underhållande!

Mot solbacken!

 

Och det känns så bra!!

Äntligen ryker utväxten snart, frågan är bara vilken färg de ska få bli denhär gången, samma eller mörkare, ljusare eller bara utväxten? Får ni allt se ;)

Några bilder från senaste dagarna

 
 
 Kanske borde förklara lite också, hehe.
bild 1: Skulle tanka med Josse, gick inte så bra när halva tanklocket ville stanna kvar, tur nog fick vi hjälp och bilen rullade sen därifrån nytankad och tror aldrig jag skrattat så mycket på en bensinstation.
bild 2: skräckfilm, varför ger man sig ens in i det? 
 

Myskväll med ett gäng tjejer med scones och spel!

You got the love

Kass uppdatering i helgen! Har jobbat som en tok i lördags och söndags så har inte haft tid för något annat. Dock är jag ledig nu några dagar, sen väntar jobb och en rätt spännande sak på fredag! Ska alldeles strax spring in på stan en snabbis, men först - kaffepaus!

Påväg hem från Luleå

Har just varit förbi hos min moster, hennes man och kusinen i Luleå och har skrattat bort tiden. Är så glad och lycklig, har såna fantastiska människor runt om mig att de är svårt att vara annat! Nu ska jag vara social med mina syskon i bilen, när vi kommer till Skell igen umgås jag med några fina resten av kvällen! Ha en fin kväll!

14.13

Älska fredagar

I väntan på att min syster ska komma hem, ser jag på en film, dricker kaffe och äter mammas bullar sen far jag och syster iväg norrut på en kort roadtrip!

simplicity

Har alltid gillat lite enklare halsband som man kan ha till vardags. Så blev rätt positivt överraskad när mamma hittade åt detta nedan i en låda här hemma! Så utsåg mig själv rätt direkt till ägare av det (kommer nog få något syskon efter mig nu, haha). 


 

Everything you can imagine is real

Framsteg!

Tog hem brorsans espressomaskin för ett tag sen men har inte alls förstått mig på den förrän nu imorse. Så nu sitter jag här med en så kallad "Hanna Special" som Frida brukar göra åt mig! Muums.

Mys i stugan

Do what you feel in your heart to be right. You'll be criticized anyway.

Måndag

Sjukt! Måndagar som brukar vara så sega och tråkiga har de gått rätt fort idag och jag har hunnit med mycket! Humöret har varit på topp, hade fått ett sånt fint sms när jag vaknade att det var svårt att få mungiporna gå annat än uppåt!
Nu ska jag slå igång en film med mamma. Ha en fin kväll!

ps. jag älskar mina skottsrutiga pyjamasbyxor <3<3

Skööön

The lucky one

Riktigt bra film!! Dags för dagens (första och) bästa måltid - frukosten <3

 

Hänger med lillgrabben!

Torsdag

Efter en lunch på stan med Albin, jobb och eftermiddagsfika med Filippa är jag nu hemma och tar det lugnt. På ett litet tag åker jag iväg till skogen, dvs. till Yttervik, och hälsar på min moster. Blir förmodligen en tidig kväll så man är någorlunda pigg och kry imorgon då det äntligen är fredag och helg!!
 

Fikar med en blyg tjej

Hunters

Nya älsklingar!! Har man ingen pojkvän att skämma bort så har man all rätt att skämma bort sig själv imo;)

Hemma efter en skogstur med mamma!

Har inte varit ute i Yttervik på riktigt länge, och kände bara ett sug efter att gå upp till hällorna, som vi alltid gjorde när jag var liten. Sjukt avkopplande och skönt att bara gå upp dit, fika lite och gå runt i skogen lite. Älskar att vara skogsmulle!!

 

hon skulle vilja ta din plats

 
 
RSS 2.0