Frukost!

Only a fool can't see how much I miss you

 
 
 

Ut på prommis

Otroligt fint väder här idag, klart det ska utnyttjas innan jobb! Hörs sen.

Sunday19.30

15:23

 

Om man jämför med för ungefär en vecka sen när jag la ut en liknande bild, så ser man hur mycket snö det egentligen kommit, helt sjukt. Har snöat nästan hela förmiddagen också. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, influensan går här i huset och känner mig inte helt frisk heller så blir en lugn kväll och vila upp sig. Ha en fin lördag!

26OKTOBER2012

 
 

Torsdag

 
Två veckor sen vi kom fram hit till Stranda. Jisses vad fort tiden ändå har gått.
Fortsätter i varje fall med min roll jag intagit, lite som en hemmafru helt enkelt. Ska sätta igång och tvätta våra (dvs. mina och grabbarnas) sängkläder sen hämta hem de från gymmet också. Som sagt - hemmafru.
Ha en fin torsdagskväll!

ÅRETS FÖRSTA SNÖ!

Going bananas

Aldrig varit med om att man bott med så många olika individer under samma tak, närmare bestämt 12 personer vilket gör att allting börjar kännas som ett Big Brother-hus. Saknas liksom bara kamerorna så är allting igång, rätt osjukt.

Söndag

 
Efter att ha haft en rätt fartfylld helg med utgång både fredag och lördag och rätt långa efterfester, har man haft lite rätt att vara sliten idag. Passade därför perfekt att fara iväg med Jacce, Philip och Benjamin och fiska, riktigt fint här faktiskt.

I came to win

Första jobbveckan avklarad! Tiden har bara sprungit förbi, känns magiskt bra. Sitter i huset nu och är otroligt glad, har saknat svenskt godis under tiden vi varit här. Och givetvis får jag ett paket från mamma innehållande Hemmakvälls godis! Perfekt avslut på en jobbvecka <3
 
Nu ska jag och några av grabbarna äta tacos, höörs. Ha en fin helg!

Snart är det helg!

 
Jobb 15-23. Pigg tjej, som ni ser på bilden ovan, haha. Nu väntar kvällsfika, imorgon är det äntligen helg!!

SAKNAR MINA TJEJER

Favoritcitatet

"Think like a queen. A queen is not afraid to fail.
Failure is another steppingstone to greatness."
 
 

Such sweet nothing

 
Sådär fin är man alltså på jobbet, kom just hem efter att ha jobbat 15-23, och hittills har allting gått kjempegreit (bara för att vara otroligt irriterande och blanda svenska och norska haahaa..). 
Nu ska jag slå igång Hart of Dixie, hörs!

Oh, I said I could rise

 

So I'll pull my faith in something unknown

 
 
Tips: Spola fram till 00.54 ifall du inte orkar med det i början. Sjukt bra låt!

15Oktober2012

 
Sitter ihopkurad under filten och har dagens stora fundering - Hart Of Dixie eller Gossip Girl? Såna tuffa val har jag att göra med nu för tiden, när serier förgyller mina dagar mer än de gjort det senaste året. 
Har förresten varit ledig i en hel vecka nu, något som jag absolut inte är van vid. Tur nog ska vi börja jobba idag, känns otroligt skönt att få lite rutiner i livet igen!
 

23.01


 
Saaknar sommaren. 

Söndag

 
 Ett litet men tappert försök att ta sig upp till en bergstopp, slutade med att vi stannade av ett flertal gånger vid en bäck som rann genom skogen, rätt fint faktiskt. 
 
Ps. Gillar att min blogg blivit mer och mer en liten friluftslivblogg, haha.. 

I belong with you, You belong with me

 

LÖRDAG

 
Började dagen med en löptur och lite fys med Dennis och Jacce, riktigt skönt! I övrigt har tagit det lugnt i princip hela dagen och fortsatt se Gossip girl som jag börjat se från första säsongen igen. Riktigt bra serie!
Ska sätta mig och vara social med resten av gänget nu, vi är ju 12 personer som bor under samma tak och som kommer jobba på samma ställe. Rätt kul!

Godmorgon!

12oktober2012

Äntligen framme

Igår körde vi som sagt till Åre, och imorse började vi köra runt 10 och efter att ha kört runt bland berg och dalar, kom vi till slut fram till en färja som tog oss över till Stranda. Så otroligt skönt att äntligen vara framme. Nu ska jag gå och vara social med resten av gänget. Hörs!

Heading off

 
 
Om bara en liten stund blir jag upphämtad av killarna! Känns sjukt att det äntligen händer och att vi strax är påväg! Första gången jag dessutom flyttar hemifrån, spännande.
Vi kommer ta en paus och sova en natt i Åre innan vi kör vidare mot Stranda. Lovar att jag kommer försöka uppdatera så gott det går där.
 
Nu ska jag äta frukost! Hörs, ha det fint.

8oktober2012

 
Hade en otroligt bra födelsdag igår och att jag vid två olika tillfällen fick höra av kunder att jag såg ut att fylla trettio och inte nitton, ger mig väl en hel del åldersnojja. 
Har börjat dagen med en packlista, eftersom jag är sjukt duktig på att skjuta upp saker, har jag givetvis inte börjat packa än hellet för den delen. Men nu ska jag sätta igång, hörs.

7 Oktober/19 år

Inväntar lite släkt, snart blir det tårta, och ikväll kommer några tjejer över!
Måste väl medge att nitton är en rätt ovärd ålder att fylla ;)
 
Ps, gillar mitt självporträtt på väggen, från Egypten -07.Haha.

GODNATT.

Efter en lyckad utekväll pussade jag just min favoritpojke godnatt. Hörs imorgon, min födelsedag dåå! 

GODNATT.

Efter en lyckad utekväll pussade jag just min favoritpojke godnatt. Hörs imorgon, min födelsedag dåå! 

Sthlm/Filippa/Oktober /Fantastiskt/FörraÅret

saknar det ♥♥
 

Enligt mig, en av världens vackraste kvinnor!

Man måste våga för att vinna

Red när jag var liten men har alltid haft mycket respekt (okej, varit rädd) för hästar då jag ramlat av en och dessutom blev trampad av hästen på armen. Har faktiskt börjat sakna det mer och mer på sistone så idag drog Antonia med mig ut och jag mindes faktiskt mer än jag trodde jag skulle göra!! Riktigt roligt faktiskt.

Resultatet!

Lite lurigt att få en bra bild på håret, då det reflekteras lite olika beroende på hur ljuset är! Är rätt ovan att ha mörkt igen, men är riktigt nöjd!

Bästa morgontaggen

2OKTOBER2012

Älskar mysiga stickade tröjor!! Hittade mycket fint nu idag när jag gick på stan med Jonte, men håller igen med shoppingen nu. Man vet ju aldrig vad man verkligen behöver när man ändå flyttar ut i bushen! 

Shoppingrunda med brorsan

FÖRSTA OKTOBER 2012

Har haft en fantastiskt skön början på oktober! Sovmorgon, fått överraskande goda nyheter, umgåtts med Grefve och nu avslutar jag allt detta i Myckle hos Fanny! Ha en bra kväll ♥
 

Do you believe in life after love

 
RSS 2.0