TISDAG.

 
Har hänt så fantastiskt mycket på så kort tid, känns som att 2013 har varit i längre än en månad, men i själva verket har det knappt varit i en månad alls? Galet. Nu har jag och Sara iallafall spelat in en Cribs-film, otroligt bra och rätt skön faktiskt, om jag får säga det själv. Dags för att sova, hörs senare käre ni! Puss.

JOHANNAEO.SE

-

Oneway-ticket

Har bokat biljett ner till stockholm imorgon, intervju och lite annat kul väntar!! Är både laddad och nervös, kommer bli sjukt spännande. Har inte bokat hemresan än, får se när det blir men nu tar jag ett steg i taget, känns bara såå bra.

Lördag

Lyssnar på goaste låten! Dags att jobba, hörs och ha en fin lördag!!

Mot Lisa för tjejkväll!

Nattii

Lägger mig i sängen och ser Glee tills ögonen slocknar. Sov gott!!

Love life

Kom på mig själv tänkades idag. Vad underbart livet är! Är så lycklig och mår så bra, har fantastiska människor runt om mig, världens bästa vänner och framtidsplanerna tar äntligen form! Var länge sen jag mådde såhär bra som jag gör nu, och utan överdrift har detta varit den bästa början på ett år som det bara kan vara.
 
Hoppas ni alla får en fantastisk helg! ♥

I'm alive


 
HEJ. Jag har inte glömt bort er, bara haft otroligt fullspäckat schema, något jag faktiskt trivs otroligt bra med. Har inlett året med en resa till Österrike där jag hälsade på Linus, kom hem därifrån igårkväll och nu idag har jag spenderat dagen i Stockholm med Sara och en del framtidsplaner blivit allt mer klara. En otroligt bra start på 2013, om jag får säga det själv!
Nu ska jag ta och sova, snart varit vaken i 24h, så ögonlocken känns otroligt tunga. Hörs imorgon.
 
 
 
 

-2013-


 
 
 
RSS 2.0