Natti

 
Min dag har enbart bestått av dubbeljobb så slutade elva ikväll, ligger i sängen nu och slog just igång
The Lucky One, så otroligt fin film!! 
 
GODNATT.

LESS

Ligger hemma under duntäcket och kollar på tv med världens jobbigaste hals och något som tydligen liknar lite feber också, hatar hatar mitt immunförsvar..
Bäst att jag är frisk imorgon, för då väntar dubbelpass.
Nu ska jag fortsätta njuta av Darin som är på svt!

Juldagen

Ut i -15 grader och mot jobbet. Vi ses på hemmakväll!

Merry Christmas!

Carefull what you say this time of year

 
Hade uppesittarkväll med familjen nu ikväll, dock övergav jag och syskonen bingolottot efter ett tag och begav oss istället till kusinerna!
Imorgon när man vaknar är det julafton på riktigt, känns sjukt att den dagen redan är här.

LÖRDAG

Har varit med Filippa ikväll, fick även mysa med Roffe, äta grillat och bara må, känns så bra att vara hemma!!
Imorgon väntar ett fullspäckat schema med familjen! Godnatt.

Ps. jag lovar att han trivdes bättre än vad bilden visar....

No we're never gonna speak again

 
 
Är med sjukt blandade känslor som jag packar mina väskor nu, känns både bra och dåligt. Saknar min familj och vännerna hemma, men samtidigt kommer jag sakna människorna, huset, kollektiv, jobbet, arbetskamraterna och Stranda. Det värsta jag vet är avsked, brukar oftast försöka se det som ett "vi-ses-snart-igen". Men samtidigt vet man aldrig vart man hamnar i slutändan, vilka man kommer stöta på, och hur fantastiskt är inte det egentligen.

.

Suits

 
King serie, har du inte sett den är det ett måste! 

18 december

 

När jag var hemma senast passade jag på att skämma bort mig lite. Ett par nya skor från Vagabond och ett läppstift från Chanel var bland annat det jag köpte. I min stress påväg tillbaka hit till Norge glömde jag självklart båda, inklusive hela necessären med smink och allt. Bra jobbat, Hanna!

Sista måndagen

 

Sista måndagen nu, vilket också gör att det är kvar fyra nätter här i huset. Känns både bra och dåligt! Tråkigt att lämna lilla familjen, men skönt att komma hem igen. Nu ska jag fortsätta fördriva tiden med att kolla på The Art of Flight och göra mig själv ännu mer sugen på att åka skidor. Ha en fin måndag!

Sjukling

 
Har varit sjuk i veckan men trots det jobbat två dagar och hemlängtan är enorm nu. Vore så skönt att ha någon hemma som pysslade om en lite extra, eller åtminstone gjorde maten haha. Dags för kvällsfika och 50 shades of Grey.

Arthur

Nu när jag var hem i helgen, var det dop för denhär lillgrabben. Han hade vuxit så mycket under de två månaderna jag varit hemifrån! 

Har lyckats tappa mobilen, så baksidan är sprucken och böjd (låter sjukt, men ibland lyckas man ju med allt), så kommer med andra ord lämna den i huset så mycket som möjligt. Höörs.

Michaela Forni.

"Man får inte vara otålig i kärlek. Den kommer när den vill och den går när den vill, all annan tid får man fokusera på att njuta av annat."
 
 
 

Suprise, suprise!

Överraskade mina föräldrar och vänner igår rätt bra. Befinner mig nämligen hemma i Skellefteå över helgen, känns otroligt bra och har haft två riktigt, riktigt bra dagar hittills med ett shoppingförbud som inte gått att hålla för en sekund. Två fina klänningar, ett par byxor, skor och julklappar är det jag kommit hem med. Ikväll inviger jag klänning nr2 och firar Filippa som fyller 18 år imorgon! Ha en fin kväll ♥

Hardworker

Har absolut inget intressant att skriva förutom att jag jobbat övertid de två senaste dagarna vilket har resulterat att jag jobbat totalt 24h de två senaste dagarna. Klagar inte, pengarna rullar in!
Påtal om annat, har jag en liten överraskning! Berättar mer om det senare. Nu väntar sängen, men först - julkalendern!

Rihanna - Half Of Me

 
 
Skönaste låten av Rihanna!! 

.

Andra december/Första advent. Dags för julkalendern och andra luckan i min älskade chokladkalender! Ett måste att ha en varje år. 
 
RSS 2.0