Året som gått

Har försökt summera ihop året som gått och precis som alla tidigare år har man vuxit enormt och tar med sig erfarenheter vidare. Gjort så mycket mer än jag trott att jag skulle göra. Flytta till Stockholm, träffa världens bästa kille, börja jobba inom nya branscher och träffat många nya ansikten.
 
 
 
 
 
 
 
 
Några av dessa ansikten är kvar och andra har man fått tacka sitt för. Som min käre vän Rebecka skulle sagt "Omge dig bara med uppåtpuffare!". Bästa är ändå varit mina fantastiska vänner (både nya och gamla), min familj och min fina pojkvän. Är så lycklig och stolt över att ha er i mitt liv. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu siktar vi på att göra 2014 fantastiskt!! 
(ps. nyårslöfte - uppdatera bloggen oftare)
 

healthy

En av de första sakerna min pojkvän sa imorse var att idag gäller det, nu ska vi börja äta nyttigt igen och träna. Blir lätt så i början, att man tappar bort sig lite när det kommer till maten och väljer det enklaste vilket inte alltid är det godaste eller nyttigaste. Träningen, den ska vi inte ens tala om. För några år sedan tränade jag regelbundet, dansade, cyklade överallt. Mest av allt, så saknar jag dansen. 
Nu är det verkligen dags att bli fit och ta igen för all förlorad tid jag har i gymmet också! Ska bli så kul, ser fram emot min egna förändring som jag ska lyckas med!!
 
RSS 2.0