Torsdag

Har varit på en löptur med min syster idag, invigde min nya tröja och skorna!
Nu väntar jag på att mammas nybakta bröd ska komma ut ur ugnen sen gör jag en förvånansvärt tidig kväll. Hörs!

Onsdag

Vinkade av mina tjejer igårmorse. Känns lite surt att jag inte är med dem. Men ibland priotiterar man fel, märker man i efterhand. Men samtidigt, vem har inte sagt att det är lätt att vara efterklok?

fredag

Har aldrig hatat hösten så mycket som jag gör nu. Har aldrig gillat den (trots att jag fyller år i oktober), och det gör jag definitivt inte nu heller. Hatar kylan, och att de flesta flyttar härifrån också.
Ger egentligen inget att klaga över det, för inget hindrar hösten från att komma! Bara att försöka komma fram till vad jag vill göra i framtiden nu då. 
Inviger helgen med jobb ikväll! Hörs.

23augusti2012

10.07

Tror inte jag berättat att vi är stugägare nu också? Eller mamma och pappa rättare sagt. Lite* att fixa men läget är riktigt bra.
Nu ska jag kliva upp ur sängen, hörs!


* fälla träd, bygga sovstuga, m.m. dvs småfix ;)

you got that one thing

Igårkväll efter jobbet gick jag raka vägen till Frida där det satt ett gäng glada i vitt! Kort därpå var vi på Verandan, en riktigt rolig kväll var det iallafall! 
Dags att sova nu, på återseende!

That's a keeper

Älskar mina ballerina från Scorett, utan tvekan de skönaste!!

fredag

Att ta en lugn dag eller kväll har knappt existerat för mig i sommar. Men nu när jag äntligen andas ut för en sekund inser jag hur mycket ångest jag egentligen känner inför i höst, och för framtiden. Trivs väldigt bra här hemma med mina fina vänner och mina två jobb. Trots vill jag bara iväg och pröva på något, så länge det är något annat. Antar att jag inte är ensam av oss nya studenter att känna så?
Finns så otroligt mycket jag vill hinna med, men man kan inte göra allt på samma gång heller. Krävs nog en hel del mer tänkande och funderande för att känna efter vad det egentligen är jag vill göra, men ikväll lämnar jag ifrån mig dessa tankar och försöker glömma stressen jag känner över allt i mitt liv just nu, för det är inget jag kan göra något åt nu! Ha en fin kväll!
På återseende.

Bjuröklubb

 
 
 
Ovan har ni två bilder från när jag och Lina var och fotade senast, fler kommer nog upp allt eftersom!

12.15

Igår

 

bäästaa

 
Gårkvällen hos Filippa var verkligen sjukt rolig, på så många olika sätt och jag tror aldrig jag varit med om att så många tjejer varit så lyriska efter en fest!
Insåg även att sommaren snart är över. Får sån sjuk ångest över att det redan är augusti, jag som vill ha sommar året om! Den här sommaren har verkligen varit sjukt bra, vill inte att den ska ta slut.
 
Ska ta och lägga mig nu, imorgon väntar jobb och fira min syster som fyller 20! På återseende.
RSS 2.0