Kusinhäng

 
Här ovan har vi då min absolut fantastiska kusin, Elisabeth. Var och hälsade på henne nu för någon helg sedan, och hon är då lika sockersöt som hon ser ut att vara. Eftersom hon bott här nere i södra Sverige ett tag, har vi inte träffats så mycket under tiden jag bodde uppe hos mina föräldrar, så det känns fantastiskt bra att ha närmare och kunna låta våra snarlika skratt få sällskap av varandra! Bilden här ovan togs av en av Elisabeths vänner innan jag skulle hoppa på tåget hem till Stockholm.

Fredag!!

 
När jag nu fått värsta förkylningen och dessutom har en kaffemaskin på jobbet i världsklass, så försöker jag nu dricka mer te, dels för att lindra halsen och för dels för att det inte känns superbra att dricka ca 6-7 koppar kaffe om dagen (ja, jag har fått dille för kaffe igen..) Och jag måste faktiskt meddela er om en sak - Blueberry muffin är faaaantastiskt god!! 
Nu ska jag fortsätta mysa med lilla missen, dricka te och se tjejserier och kurera mig. Puss och kram.
 

oktober-onsdag

 
 
Efter en helg i Eskilstuna hos min finfina kusin, roliga dagar på jobbet med härliga kollegor och myskvällar med min fina pojkvän och våran katt, beger jag mig nu till sängen och ställer väckaren otäckt tidigt imorgon. Casting väntar och fasen vad kul det ska bli!! 
 
Puss.

Bday yesterday

 
 
Hade en fantastisk födelsedag igår!! 
 

B-day tomorrow

 

Oktober

 
Har inte varit min dag idag, men som tur är blir det absolut bättre imorgon har jag bestämt. Dessutom ska jag färga håret nu i helgen också. Livet är banne mig rätt fantastiskt. Nu ska jag ta och krypa i säng med min bästa. 
 
RSS 2.0