Torsdag 23:27

 
Bilden ovan är från tidigare idag, då jag såg Vampire Diaries. Sjukt bra serie!! 
Kom just hem från jobbet och ska alldeles strax hoppa in i duschen innan jag dejtar John Blund! Ha det fint.

Skönaste

 

-

 
Vart kommer jackan ifrån?:)
 
Min fina, nya dunjacka kommer från Zara, helt underbar! Fanns att beställa på hemsidan, dock osäker på hur det ser ut på den fronten nu, men finns säkert i butik annars.
 

Nov. 21.12

instagram.com/hannalundmark

Yesterday you said tomorrow

 
 
Iväg mot gymmet nu, har skjutit på det allt för länge, så nu är det bara att ta sig i kragen! Höörs.

15 november

Uppdateringen har verkligen inte varit på topp nu på senaste, har jobbat på 15-23 hela veckan och som man säger i Stranda och på jobbet - Snart är det helg! Imorgon väntas dessutom födelsedagsfika efter jobbet, för en av tjejerna här i huset! 
Hörs imorgon. Godnatt ♡

13 Nov

Agerar hemmafru för andra dagen i rad nu medan killarna är iväg och tränar. Ska alldeles strax fixa lunch innan jobb. Så intressant är min dag! Ha de fint.

Godnatt!

Tack världens bästa mamma!!

11 Nov.

 
 
Låg och kollade igenom bilderna på min mobil tidigare. Börjar ha en hel del i arkivet nu, 3624 bilder lite sjukt. Fastnade lite vid balbilderna, och jisses vad fin man kände sig där. Brunbränd med finaste klänningen mamma sytt. 
Har haft världens söndagsmys hela dagen och nu ska jag låta Hart Of Dixie avsluta kvällen.
Hoppas ni också haft en bra helg ♥
 
Ps. Grattis pappa på farsdag!!

Åttonde november

 
Har nog haft den segaste dagen hittills, bortsett från rekordet i antal pizzor vi satte på tidiga skiftet idag. Nu väntar jag bara på att tjejerna ska komma hem från jobbet så ska vi slå igång någon film, lutar åt The lucky one som förövrigt är otroooligt bra, har du inte sett den måste du göra det!
 
Ps, visst är det sjukt att man redan är inne i november?? Har inte ens förstått det förrän nu.

ONSDAG.

 
Var just på gymmet med grabbarna, kändes otroligt skönt faktiskt, ska verkligen börja ta tag i träningen nu känner jag.
Klicka förresten på bilden så kommer en skön låt!

4 weeks away

Fyra veckor har gått sen vi for iväg med bilen till först Åre sen vidare hit till Stranda. Tycker tiden har gått otroligt fort faktiskt. Sex veckor kvar, sen får jag äntligen se mina fina vänner och min familj igen, och ärligt talat kunde jag inte längta efter de mer.

Karpe Diem - Her

 

Lite nytt och fräscht.

Gjorde två beställningar förra veckan och fick allting igår dessutom men glömde visa bilder på det. En ny jacka och lite till neccesären (tshirten jag har under jackan är också ny, dock från Ålesund). Blev otroligt nöjd med allting, hudkrämen från Clinique är verkligen ett tips till er alla - den är heelt fantastisk!!
 
 
 

5 november 2012

 
 
Har varken varit levande vid datorn eller telefonen i helgen, lite sjukt med tanke på att jag i vanliga fall brukar vara kontaktbar och mobilberoende som få. Har i varje fall varit i Ålesund och shoppat och partajat med ett härligt gäng, var rätt skönt (?) att pröva något annat ställe än Stranda också. Dessutom fick vi ett tillskott i "familjen" i söndags, då Kaisa kom hit och ska börja jobba med oss!
Bilden ovan är från när vi väntade på färjan och Jacce drog fram fiskespöet påväg hem från flygplatsen.
 
Ha en fin måndagskväll!
RSS 2.0